Ota yhteyttä

Haluatko tilata yrityslahjoja? Ota yhteyttä, niin tarjoamme liikelahjat kustomoituna omalla logolla tai ilman logopainatusta.

Yhteystiedot

Osoite

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

Puhelinnumero

0207107470

Sähköpostiosoite

info@yrityslahjat.com

Aukioloajat

Ma-Pe: 9.00-16.30.

Tietoa meistä

Yrityslahjoja yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Olemme toimineet liikelahjojen ja mainostekstiilien alalla yli kymmenen vuotta, myyden yrityslahjoja ja mainostuotteita tuhansille asiakkaille. Asiakaskuntamme kattaa pörssiyhtiöitä, keskisuuria yrityksiä, pienyrityksiä, seuroja ja järjestöjä. Varmasti moni teistä jo tietää tämän sivuston omistavan yrityksen Mediawearin (www.mediawear.fi). Se on meidän pääsivusto ja koko toiminnan kattava markkinointinimi.

Yrityslahjat.com sivusto luotiin sen takia, että voimme paremmin esitellä erilaisia liikelahjoja ja mainostuotteita. Eli tarkoitus on tarjota sinulle helpompi tapa löytää hyviä tuotteita.

Toimitilamme sijaitsee Espoon Tapiolassa, Kehä 1 tien vieressä. Meille pääsee helposti Helsingistä ja muilta lähialueilta. Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti, koko suomen alueella. Eli ei ole väliä sijaitsetteko esimerkiksi Turussa, Tampereella, Oulussa, Vaasassa, Porissa, Kuopiossa, Sotkamossa, Lahdessa, Lappeenranna, Joensuussa tai vaikkapa Rovaniemellä – meiltä saat mainos- ja liikelahjat nopealla toimituksella, kilpailukykyisin hinnoin. Kauempana sijaitsevia asiakkaita palvelemme etänä puhelimen, sähköpostin ja internetin välityksellä. Ota yhteyttä!