Mitä antaa lahjaksi työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille?

Liikelahjoja ostetaan ja annetaan vuoden ympäri, oli sitten kyseessä yrityksen joululahjat, kesälahjat tai jokin muu tilanne, jolloin halutaan antaa yritylahjoja.

Joululahja työntekijälle ja asiakkaalle voi olla esimerkiksi herkkukori tai jokin muu käytännöllinen lahjatuote. Kesälahjaksi annetaan kesään liittyviä tuotteita, esimerkiksi grillaustarvikkeita, piknik-tuotteita, ranta- ja kylpypyyhkeitä jne. Alkoholia esim. viinipulloja annetaan lahjaksi niin kesällä kuin jouluna.

Haluatko antaa lahjaksi ruokaa tai juomaa, joka hetkessä käytetty ja mahdollisesti unohdettu. Ehkä voisi olla järkevää antaa lahjaksi jokin laadukas, käytännöllinen tuote, jolle on käyttöä useiden vuosien ajan. Näin lahjaksi saatu tuote pysyy mielessä pitkään ja muistuttaa aina tuotetta käytettäessä keneltä lahja on saatu.

Yrityslahjojen lisäksi liikelahja-alaan kuuluu edulliset mainoslahjat, joita jaetaan massoittain vaikkapa tapahtumissa ja asiakastapaamisten yhteydessä.  Mainoslahja voi myös olla vetonaula markkinointitempauksissa. Varmasti olet mediassa nähnyt monia mainoksia, joissa tarjotaan ilmaisia ämpäreitä, jotta asiakkaat tulisivat käymään mainostajan myymälässä. Mainoslahjat kuuluvat jokaisen yrityksen markkinointiin ja mainontaan. Oikein hyödynnettynä ne lisäävät yrityksen kaupallista menestystä ja parantavat näkyvyyttä.

Meiltä voit ostaa kaikkia näitä edellä mainittuja lahjoja työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille – paitsi alkoholia. Alkoholipitoisia juomia, esimerkiksi viinipulloja emme myy, koska Alko vastaa Suomessa niiden myynnistä.

Valikoimasta löydät monia muita hyviä mainos- ja liikelahjoja. Tutustu yrityslahjat.com valikoimaan.

yrityslahjat logo valkoinen

Osoite

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

Ota yhteyttä

Puh. 0207107470

info@yrityslahjat.com

Aukioloajat

Ma-Pe: klo 9.00 - 16.30.